Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Prírodné vedy Biológia, botanika, genetika

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

od Ludmila Šilhánková z vydavateľstva Academia - nakladatelství 2009 CS jazyk

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

od Ludmila Šilhánková z vydavateľstva Academia - nakladatelství 2009 CS jazyk

Autor: Ludmila Šilhánková
Vydavateľstvo: Academia - nakladatelství
Rok vydania: 2009
EAN: 9788020017031
Počet strán: 364
Typ tovaru: Brožovaná bez prebalu, lesklá
Jazyk: český
Rozmery: 145x205x20 mm
Žáner: Biológia, Botanika
ISBN: 978-80-200-1703-1
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 7,53 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology (Ludmila Šilhánková)

Kniha zoznamuje čitateľa so základmi všeobecnej mikrobiológie s dôrazom na partie dôležité z hľadiska potravinárskeho priemyslu a biotechnológií. Zaoberá sa funkčné cytologickým nálezom mikroorganizmov, mechanizmom ich rozmnožovanie a výživy, základy ich metabolizmu a genetiky, základy imunológie a imunochemie, vplyvom vonkajších činiteľov na mikroorganizmy i významom jednotlivých druhov v potravinárskom a kvasnom priemysle. Publikácia je určená študentom vysokých i stredných škôl so zameraním na potravinárstvo.

Recenzie

Zatvoriť
Program Jošua
Trinast

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology (Ludmila Šilhánková)Kobra RC na diaľkové ovládanie 48 cm (Ludmila Šilhánková)