Múčniky, pečenie
Dnes nepečiem! (1. akosť)
Svieže, ovocné, čokoládové, smotanové a čoraz obľúbenejšie... nepečené dezerty! Nechajte rúru odpočívať, a napriek tomu potešte svojich blízkych lahodnými dobrotami. V sviatočné dni pripravte nápadité raňajkové dobroty ako voňavé ovocné maslo či ryžové guľôčky s ovocím, na výlet si namiesto obvyklého keksíka zabaľte sezamové tyčinky,...
Dostupnosť:
na sklade (3 ks)
Čerešnička na torte (1. akosť)
Knižka obsahuje autorkiných 42 najobľúbenejších receptov na koláče, torty a dezerty, ktoré sú doplnené o návody na výrobu originálnych ozdôb a dekorácií. Zloženie sladkostí je postavené najmä na prírodných, kvalitných a bežne dostupných ingredienciách. Na zdobenie autorka využíva rôzne druhy sezónneho ovocia, čokoládové dekorácie, živé kvety, orechy a mnohé iné...
Dostupnosť:
na sklade (1 ks)
Dnes napečiem! (1. akosť)
Pavlína Berzsiová, cukrárka, ktorú poznáte z knihy Dnes nepečiem!, tentoraz radí zapnúť rúru a upiecť rodine či priateľom niečo skutočne dobré. Príležitostí na dobré koláče, buchty, šišky, torty, rolády, sušienky, tyčinky či brownies sa nájde dosť. Okrem toho pre vás Pavlína vyberie recepty zo zošita svojej babičky, prezradí vám, čo...
Dostupnosť:
na sklade (1 ks)
Kváskování. Recepty z kvásku (1. akosť)
Bestseller na Slovensku. Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s trávením, alergie, intolerance nebo vyhledávají kvalitu a zdravý životní...
Dostupnosť:
na sklade (3 ks)
Nie som žiadna bábovka (1. akosť)
Nová kuchárka nielen pre mamičky!
Som nevyliečiteľný blázon do jedla a deň bez varenia, či pečenia, je pre mňa premrhaným dňom. Najradšej vypekám v noci, keď už všetci spia, všade je ticho a pokoj a ja sa môžem plne sústrediť na moju vášeň. Milujem ten pocit, keď z rúry zacítim vôňu...
Dostupnosť:
na sklade (1 ks)
Tradičné dezerty zdravo a chutne (1. akosť)
Aj vy zbožňujete tradičné dezerty ako palacinky, jablkové a orechové záviny alebo lekvárové perky? Odteraz si ich môžete vďaka novej knihe receptov Tradičné dezerty zdravo a chutne vychutnať v zdravšej podobe! Odborníčka na optimálnu výživu Tina Zlatoš Turnerová prepracovala tradičné recepty, ktoré zozbierala jej teta Gitka, tak,...
Dostupnosť:
na sklade (1 ks)
Kerygma (1. akosť)
Francisco José Gomez-Argüello sa narodil 9. januára 1939 v Leone (Španielsko). Vyštudoval výtvarné umenie na Akadémii sv. Fernanda v Madride, ktoré ukončil s titulom profesor maľby a grafiky. V roku 1959 dostal Mimoriadnu národnú cenu za maľbu. Po prežití hlbokej existenciálnej krízy sa v jeho vnútri udeje hlboké obrátenie, ktoré...
Dostupnosť:
na sklade (2 ks)