Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
P. Mäčko

Knihy od: P. Mäčko

Dostupnosť: Zoradenie:
CHÉMIA pre 2. ročník gymnázia so štvorročným štúdiom a 6. ročník gymnázia s osemročným štúdiom (J. Kmeťová, M. Skoršepa, P. Mäčko)
CHÉMIA pre 2. ročník gymnázia so štvorročným štúdiom a 6. ročník gymnázia s osemročným štúdiom
J. Kmeťová, M. Skoršepa, P. Mäčko | EXPOL PEDAGOGIKA (2012) SK jazyk
Učebnica je obsahovo rozdelená na dve časti. Prvá časť je venovaná štruktúre a vlastnostiam anorganických látok, druhá časť štruktúre a vlastnostiam organických látok. Poznatky uvedené v jednotlivých kapitolách umožnia žiakom chápať vzťahy medzi zložením, štruktúrou, vlastnosťami a použitím anorganických a organických látok, ako aj zákonitosti priebehu chemických reakcií. Základné učivo...
Posielame do 5 pracovných dní
28,- €*23,80 €
-15%
CHÉMIA pre 2. ročník gymnázia so štvorročným štúdiom a 6. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (J. Kmeťová, M. Skoršepa, P. Mäčko)
CHÉMIA pre 2. ročník gymnázia so štvorročným štúdiom a 6. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
J. Kmeťová, M. Skoršepa, P. Mäčko | EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. (2012) HU jazyk
Kémia a négyosztályos gimnázium 2.és a nyolcosztályos gim. 6. osztálya számára   Učebnica je obsahovo rozdelená na dve časti. Prvá časť je venovaná štruktúre a vlastnostiam anorganických látok, druhá časť štruktúre a vlastnostiam organických látok. Poznatky uvedené v jednotlivých kapitolách umožnia žiakom chápať vzťahy medzi zložením, štruktúrou, vlastnosťami a použitím anorganických a...
Posielame do 5 pracovných dní
32,- €*27,20 €
-15%