Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
M. Alabánová

Knihy od: M. Alabánová

Dostupnosť: Zoradenie:
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským
od 23.7.2015 do 31.8.2023   Pracovný zošit je vhodný ako doplnkový učebný materiál na výučbu slovenského jazyka v 6. ročníku ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským. Ponúka širokú škálu náučných a pútavých úloh, ktoré poskytujú možnosť precvičiť, upevniť a zopakovať si učivo z jednotlivých tém preberaných na hodinách slovenského jazyka. Žiakom poskytuje možnosť precvičiť si slovenský...
Posielame do 3 pracovných dní
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 5. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 5. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským
Pracovný zošit podobne ako učebnica Slovenský jazyk pre 5. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským sa skladá z 9 kapitol a jeho súčasťou sú prílohy, ktoré obsahujú zhrnutie gramatiky a testy pomocou ktorých žiaci môžu skontrolovať ovládanie učiva.Úlohy a cvičenia sú pestré a motivačné a sú rôzneho charakteru. Úlohy a...
Posielame do 3 pracovných dní
Slovenský jazyk pre 6. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Slovenský jazyk pre 6. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
Obsah a forma učebnice zodpovedá obsahovému a výkonovému štandardu platných pedagogických dokumentov, je v súlade s inovovaným štátnym vzdelávacím programom. Obsahovo, formou i tematickým zameraním úzko nadväzuje na učebnicu pre 5. ročník. Jednotlivé tematické celky logicky i tematicky postupne rozvíja. Účinnosť doložky od 23.7.2015 do 31.8.2023
Posielame do 3 pracovných dní
Slovenský jazyk pre 5. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Slovenský jazyk pre 5. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá HU jazyk
Obsah a forma učebnice korešponduje s cieľmi a obsahom štátneho vzdelávacieho programu. Autorky vychádzajú z výsledkov komparatívneho poznania dvoch odlišných jazykových systémov. Spracovanie obsahu učebnice úplne korešponduje s úrovňou teoretických poznatkov v oblasti lingvistiky, odborovej didaktiky, ako aj v oblasti kontrastívnej gramatiky.
Posielame do 3 pracovných dní
Slovenská literatúra pre 5. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (M. Alabánová)
Slovenská literatúra pre 5. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
M. Alabánová | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. HU jazyk
Obsah učiva je usporiadaný tak, že umožňuje rozvíjanie základných kompetencií žiaka. Texty sa členia na základné učivo a doplňujúce učivo pre jazykovo nadaných žiakov. Úlohy za jednotlivými ukážkami vo veľkej miere podporujú aktivity žiakov, zabezpečujú aj rozvoj ich tvorivosti a komunikatívnosti. Celková koncepcia učebnice rešpektuje vnútro predmetové a medzi predmetové...
Posielame do 3 pracovných dní
Čítanka zo slovenskej literatúry pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (M. Alabánová)
Čítanka zo slovenskej literatúry pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
M. Alabánová | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá HU jazyk
Obsah učebnice je členený na jednotlivé mesiace, pričom v každom mesiaci sa odporúča pracovať s jedným lyrickým aj s jedným prozaickým textom. Didaktické spracovanie textov je vhodné na rozvíjanie základných kompetencií žiaka. Celková koncepcia učebnice rešpektuje vnútropredmetové a medzipredmetové vzťahy v rámci vyučovania slovenského jazyka.
Posielame do 3 pracovných dní
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM
Dostupnosť: Vypredané
15,90 €
Vypredané
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM
Dostupnosť: Vypredané
15,90 €
Vypredané