Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
Belán

Knihy od: Belán

Dostupnosť: Zoradenie:
Prihraj, Carlos! (Belán)
Prihraj, Carlos!
Belán | Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o. (november, 2016) SK jazyk
Jedenásťročný Carlos Alvaréz pochádza z chudobnej juhoamerickej krajiny, kde pre chlapcov znamená futbal všetko. Každý deň ho hráva s kamarátmi na pláži. Raz sa mu podarí zachrániť majiteľa veľkého futbalového klubu FC Modré gepardy a ten mu ponúkne miesto vo svojej futbalovej akadémii. Carlosovi sa úplne zmení život. Hráči z...
Posielame do 3 pracovných dní
11,95 €*9,42 €
-21%
Dejiny sveta (Belán)
Dejiny sveta
Belán | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. (2006) SK jazyk
Zaujímavé informácie o významných osobnostiach a dôležitých udalostiach, ktoré ovplyvnili vývoj sveta.Zrozumiteľný výklad dejín v jednotlivých historických etapách dopĺňajú špeciálne pripravené ilustrácie a fotografie spolu s podrobnými opismi.
Dostupnosť: Vypredané
9,69 €
Vypredané

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Základy chemie 1 Pracovní sešit (Belán)HP LaserJet Pro 4002dn, Tlačiareň, A4 (Belán)Chemie pro 8. ročník základní školy (Belán)Funkcie II. – 1. zošit z matematiky pre gymnáziá a SOŠ (Belán)Welcome Starter A Pupil's Book - učebnica (Belán)INTENSO 500GB MemoryCase 2,5" USB3.0 čierny (Belán)Chemické sloučeniny kolem nás – Organika (Belán)Prírodoveda pre 2. ročník základnej školy (Belán)24 dní do Vianoc (Belán)DOBRODRUŽSTVÁ KVAPÔČKY PERLIČKY (Belán)Matematika 4 (II.diel) - pracovný zošit pre 4.ročník (Belán)