Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
A. Döményová

Knihy od: A. Döményová

Dostupnosť: Zoradenie:
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 7. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová)
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 7. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským
A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá
Pracovný zošit je vhodný ako doplnkový učebný materiál na výučbu slovenského jazyka v 7. ročníku ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským.
Posielame do 3 pracovných dní
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 9. r. ZŠ a 4. r. gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, V. Szetyinská, Z. Vargová, S. Papp)
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 9. r. ZŠ a 4. r. gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
A. Döményová, V. Szetyinská, Z. Vargová, S. Papp | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. HU jazyk
Príbuzné produkty: Slovenský jazyk pre 9. r. ZŠ a 4. r. gymnázia s osemročným štúdiom s VJM Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 9. r. ZŠ a 4. r. gymnázia s osemročným štúdiom s VJM POPIS PRODUKTU Pracovný zošit obsahovo a formou i tematickým členením nadväzuje na učebnicu Slovenský jazyk pre 9. r. ZŠ...
Posielame do 3 pracovných dní
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským
od 23.7.2015 do 31.8.2023   Pracovný zošit je vhodný ako doplnkový učebný materiál na výučbu slovenského jazyka v 6. ročníku ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským. Ponúka širokú škálu náučných a pútavých úloh, ktoré poskytujú možnosť precvičiť, upevniť a zopakovať si učivo z jednotlivých tém preberaných na hodinách slovenského jazyka. Žiakom poskytuje možnosť precvičiť si slovenský...
Posielame do 3 pracovných dní
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová)
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová | SPN-Mladé letá, s.r.o. HU jazyk
Príbuzné produkty: Slovenský jazyk pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM POPIS PRODUKTU Pracovný zošit obsahovo a formou i tematickým členením nadväzuje ne učebnicu Slovenský jazyk pre 8. r. ZŠ...
Posielame do 3 pracovných dní
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 5. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 5. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským
Pracovný zošit podobne ako učebnica Slovenský jazyk pre 5. ročník ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským sa skladá z 9 kapitol a jeho súčasťou sú prílohy, ktoré obsahujú zhrnutie gramatiky a testy pomocou ktorých žiaci môžu skontrolovať ovládanie učiva.Úlohy a cvičenia sú pestré a motivačné a sú rôzneho charakteru. Úlohy a...
Posielame do 3 pracovných dní
Slovenský jazyk pre 9. r. ZŠ a 4. r. gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, V. Szetyinská, Z. Vargová, S. Papp)
Slovenský jazyk pre 9. r. ZŠ a 4. r. gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
A. Döményová, V. Szetyinská, Z. Vargová, S. Papp | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. HU jazyk
Príbuzné produkty: Slovenský jazyk pre 9. r. ZŠ a 4. r. gymnázia s osemročným štúdiom s VJM Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 9. r. ZŠ a 4. r. gymnázia s osemročným štúdiom s VJM POPIS PRODUKTU Učebnica je dlho očakávanou poslednou časťou učebnicového balíka pre 2. stupeň ZŠ s VJM. Obsah a forma...
Posielame do 3 pracovných dní
Slovenský jazyk pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová)
Slovenský jazyk pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá HU jazyk
Obsah a forma učebnice zodpovedá obsahovému a výkonovému štandardu platných pedagogických dokumentov, je v súlade s inovovaným štátnym vzdelávacím programom. Texty sú motivačné, jazyková stránka je vhodná a pre žiakov atraktívna (hovorové slová, frazeologizmy, humorné slová atď.) Úlohy a cvičenia zabezpečujú rozvoj kľúčových kompetencií žiakov, podporujú ich aktivitu a tvorivosť,...
Posielame do 3 pracovných dní
Slovenský jazyk pre 6. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Slovenský jazyk pre 6. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
Obsah a forma učebnice zodpovedá obsahovému a výkonovému štandardu platných pedagogických dokumentov, je v súlade s inovovaným štátnym vzdelávacím programom. Obsahovo, formou i tematickým zameraním úzko nadväzuje na učebnicu pre 5. ročník. Jednotlivé tematické celky logicky i tematicky postupne rozvíja. Účinnosť doložky od 23.7.2015 do 31.8.2023
Posielame do 3 pracovných dní
Slovenský jazyk pre 5. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Slovenský jazyk pre 5. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá HU jazyk
Obsah a forma učebnice korešponduje s cieľmi a obsahom štátneho vzdelávacieho programu. Autorky vychádzajú z výsledkov komparatívneho poznania dvoch odlišných jazykových systémov. Spracovanie obsahu učebnice úplne korešponduje s úrovňou teoretických poznatkov v oblasti lingvistiky, odborovej didaktiky, ako aj v oblasti kontrastívnej gramatiky.
Posielame do 3 pracovných dní
Slovenský jazyk pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová)
Slovenský jazyk pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová | SPN-Mladé letá, s.r.o. HU jazyk
Príbuzné produkty: Slovenský jazyk pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM Pracovný zošit zo slovenského jazyka pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM POPIS PRODUKTU Obsah a forma učebnice zodpovedá obsahovému a výkonovému štandardu platných pedagogických dokumentov, je v súlade s inovovaným...
Posielame do 3 pracovných dní
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM
Dostupnosť: Vypredané
15,90 €
Vypredané
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM (vyučovací jazyk maďarský)
Konverzačná príručka zo slovenského jazyka pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázia s osemročným štúdiom s VJM
Dostupnosť: Vypredané
15,90 €
Vypredané

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Veľký Meder (Čalovo) (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)New Inspiration 1 Student's Book - učebnica (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)Malý prírodovedec - Príručka (A. Döményová, S. Pappová, V. Szetyinská, Z. Vargová, M. Alabánová)